Sreda 19.12.2018.
08:15
S. Đurić - Vesti

Delirijum u Zagrebu

Z. K. Munja
Magnet za publiku: Saša Matić

Ne samo da naši susedi to slušaju, nego rado i dolaze i na nastupe i do poslednjeg mesta pune dvorane. A da je tako dokazao je i Matić, koji je dve večeri zaredom ređao hitove u prestonici Hrvatske.

Baš kao što je i obećao, Saša je priredio spektakl koji će se dugo pamtiti. Ni sneg koji je izazvao probleme širom regiona nije sprečio armiju njegovih fanova da dođe na koncert i uživa u njegovim hitovima. Gotovo tri sata publika je uglas pevala sa Sašom. Severina Kojić, koja je sa Matićem snimila duet "More tuge", nije bila gošća prvog koncerta, a umesto nje ovu pesmu otpevala je Edita Aradinović.

Atmosferu su dodatno zagrejali i ostali Matićevi gosti, Jelena Karleuša, Željko Samardžić, Aleksandra Prijović, koji su bili na prvom koncertu, dok je drugi Matićev nastup začinio Aca Lukas.

Z. K. Munja
Drugi Matićev nastup začinio Aca Lukas

- Čestitam ti, Saša! Ovo si zaslužio. Malo su i dve Arene za tebe - rekla je Jelena Karleuša, koja se na sceni pojavila u belom bodiju i mrežastim čarapama, a zatim sa Sašom otpevala duet "Ne smem da se zaljubim u tebe".

Domaćin večeri prisetio se i legendarnog hrvatskog pevača Olivera Dragojevića u čiju je čast izveo nekoliko hitova među kojima je i "Cesarica", "Dva puta sam umra", "Kad mi dođeš ti" i "U ljubav vjere nemam", što je dodatno oduševilo publiku, koja je ovacijama i aplauzom pozdravljala srpskog pevača.

- Ovaj koncert ću dugo pamtiti. Hvala divnoj publici. Ovo je moj poklon za njihovu vernost svih ovih godina - izjavio je Saša Matić posle koncerta. Da vam pravo kažem, stvarno nisam očekivao da ću uspeti napraviti čak dva koncerta u Areni. Ali, evo, postigli smo jedan zaista veliki uspeh. Nekako sam uvek želeo da sviram velike koncerte kad je Zagreb u pitanju. Kad sam čuo da ćemo morati da sviramo dva koncerta, neke moje kolege su mi čak i čestitale na tome, govoreći da sam jedini pevač iz Srbije koji je uspeo u Zagrebu da svira dva dana zaredom - rekao je Matić za hrvatske medije.

Orilo se Skoplje

U skopskoj areni "Boris Trajkovski" pred oko 10.000 ljudi, najpopularnija pevačica na Balkanu napravila je repliku koncerta u Beogradu. Sa Brenom je u Skoplju na sceni nastupilo 50 izvođača, UVE dance, EVOLUTION bend, plesna trupa Milana Gromilića, Brena tim bend, kao i najpopularniji makedonski hor sa 30 devojaka Zlata Meglenska koji je na sceni pevao balade sa Brenom.

- Koncert je bio zaista fantastičan i za pamćenje! Zahvaljujem se makedonskoj publici na ljubavi, pažnji, podršci svih ovih 35 godina. Bilo je veličanstveno i zadovoljstvo pevati publici koja vas voli i poštuje od 7 do 77 godina - rekla nam je Brena, koju uskoro očekuje nastup na Jahorini, a potom velika turneja po Australiji.

Goran Deksovski
Još jednom dokazala zašto je prva: Lepa Brena

Luda žurka u Ljubljani

Svetlana - Ceca Ražnatović održala je sada već tradicionalni koncert, u Ljubljani, u Areni Stožice, gde je napunila koncertnu salu do poslednjeg mesta i time oborila sve rekorde.

- Želim vam da se super provedete, kao i svake godine na mom koncertu, a one koji su prvi put ovde vi ćete videti kako izgleda jedna luda žurka - reči su kojima se pevačica obratila publici.
Naša pevačica je osim pesmom, publiku oduševila i stajlingom. Ona se pojavila u elegantnom kombinezonu, koji joj je istakao savršene obline, a kada je skinula ogrtač ostavila je sve bez teksta.

Kvalitet i kontinuitet

I Lepa Brena jedan je od brojnih prijatelja našeg lista koji nam je čestitao 26. rođendan.

- Trajanje podrazumeva kvalitet i kontinuitet. "Vesti" su dokazali da je to moguće, jer 26 godina je jedan ozbiljan i respektabilan period u bilo kakvom biznisu, a pogotovo izdavačkom, koji se susreće sa najrazličitijim izazovima. Čestitke čitavom timu "Vesti", i naravno čitaocima koji su svojom lojalnošću pozicionirali "Vesti" na ovo mesto danas! - kaže Lepa Brena.

2024 © - Vesti online