Utorak 18.12.2018.
09:12
Vestionline

Halilhodžić: Pari Sen Žermen je najbolji tim na svetu

fcnantes.com
Halilhodžić u Nantovoj svlačionici

Pre dva meseca, kada je postavljen za trenera Nanta, Vahid Halilhodžić (66) ne samo što se vratio u klub u koji je kao igrač stigao iz Veleža 1981. nego je to bio i njegov povratak u francuski fudbal posle 13 godina. Od 2003. do 2005. trenirao je Pari Sen Žermen, čiji je dres nosio 1986-87.

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac nema dilemu da su "sveci" najbolji tim na svetu i glavni pretendenti na tron evropskog klupskog fudbala, a ako tako i bude, Pariz bi najzad dobio prvaka Starog kontinenta.

- Posle utakmica s Liverpulom i Crvenom zvezdom u Ligi šampiona sasvim sigurno se može reći da je PSŽ najbolji na svetu. Ne vidim ni jednu drugu ekipu koja je na tom nivou. Njegovi igrači su pokazali da mogu da urade sve što požele. Nijedan tim nema takve monstrume u napadu kakvi su Nejmar i Mbape. Barselona ima Mesija i to je to. Drugi nemaju igrače koji su sposobni da sami obezbede pobede - obrazložio je Halilhodžić.

Francuski prvak igra u osmini finala Lige šampiona s Mančester junajtedom. Prva utakmica je na Old Trafordu 12. februara, a revanš je 6. marta na Parku prinčeva. 

2024 © - Vesti online