Utorak 18.12.2018.
02:30
b92.net

Kako da osvežite vašu vezu za samo jedan vikend?

stockphotos.io
Foto: Ilustracija

Otarasite se odeće 

Nema odeće, nema obuće, nema ni problema. U petak uveče, pošaljite SMS svom voljenom da ćete u subotu stan pretvoriti u nudističko naselje. I dalje ćete raditi svakodnevne stvari, praćete veš, prelistavaćete štampu i jesti avokado tost za doručak... Ali, bez garderobe na sebi. Ovo će vam pomoći da život ne shvatate previše ozbiljno. Zajedno sa nekonvencionalnim ponašanjem, obratićete pažnju i na skrivene delove svog tela. 

Ali napravite dogovor, nema priče o seksu po svaku cenu. Kada nemate pritisak da mora i da se desi, ostavljate prostora za stvaranje dubljih emocija i jače seksualne privlačnosti. 

Tako da, kada se vaš partner očeše o vaše nago telo i dovede situaciju do usijanja, akcija će biti vatrenija i intenzivnija. 

Isplanirajte noć u centru 

Ostanite u svom gradu, ali zamenite mesto boravka i rezervišite jedno ili dva noćenja u najbližem hotelu. Posle čekiranja sobe (i testiranja kreveta), večerajte u slatkom restorančiću koji ste izguglali, krenite u dugu šetnju gradom bez cilja ili se igrajte turiste i posetite lokalne znamenitosti koje niste nikada obišli. Izlazak iz zone komfora inspiriše flert i misteriozni osećaj koji je ključan za svaku vezu. Da biste maksimizirali osećaj izlaska iz rutine, dogovorite se da isključite sve društvene mreže. 

Kao ekstra dodatak - ponesite seksi donji veš.

Uradite sami 

Bilo da su u pitanju sobne biljke, dizajniranje zida ili izrada stočića, ovaj vikend uradićete ono što stalno pričate da treba. Zajedničko angažovanje u nečemu kreativnom može biti iskustvo koje zbližava. Zato se sastanite sa partnerom u prodavnicama za kuću da biste se snabdeli potrebnim elementima i učestvovali u uređenju zajedničkog prostora. Vaše veštine komunikacije biće testirane - ali i jače - i osećaćete se kao drim tim kada sve završite. 

Bonus: dve osobe čeka tuširanje. U nedelju uveče, pozovite prijatelje da se divite onome što ste napravili. 

Upoznajte novu kulturu 

Pričate da vas dvoje umirete od želje da posetite Španiju. Pa, niko vas ne sprečava da dovedete Španiju kod sebe. Ispunite dva dana jedući hranu sa ovog područja (tapas, sangrija, paelja) i uzmite časove plesa (flamenko) u najbližem studiju (proverite plesne škole za popuste u poslednji čas). Provodeći vikend u lokalnom stilu mesta za koje ste oboje zainteresovani biće posebno iskustvo i učiniće da se osećate još bliskije zato što ste zajednički doživeli kulturu druge zemlje. 

Jedite napolju 

Idite u dvorište ili lokalno izletište i postavite šator za dvoje. U pitanju je vaša spavaća soba za vikend. Izlazak u prirodu je veoma koristan za sve nas da se zaista zbližimo. Zatim isključite sve tehničke uređaje, i ako je moguće zapalite vatru, roštiljajte, igrajte karte, gledajte u zvezde i uživajte u dugim satima u zagrljaju.

2024 © - Vesti online