Ponedeljak 17.12.2018.
12:20
b92.net

Njih je Holivud odbio, a one danas osvajaju bioskope

pixabay.com
 

Ipak, sreća im se osmehnula, pa su nakon nekoliku promašaja i razočaranja, zavladale Holivudom ostvarivši zapažene role o kojima se priča godinama kasnije.

Kejt Vinslet

Ne moramo ni da spomenemo koliki uspeh ova Britanka postigla brojnim ulogama, među kojima se ističe ona u legendarnom Titaniku. Međutim, Vinsletova je morala dobro da se potrudi kako bi dospela tu gde jeste jer su je još u adolescentskom periodu odbijali jer je bila “jako debela”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#katewinslet

Објава коју дели Kate Winslet (@kate.winslet.official) дана 26. Нов 2018. у 9:02 PST

Sara Džesika Parker

Sara, koja će zauvek ostati upamćena kao kolumnistkinja Keri Bredšo, nailazila je na brojne kritike u vezi sa fizičkim izgledom, pa je tako časopis Maxim 2008. godine proglasio ženom koja je najmanje seksi na svetu.

Meril Strip

Glumica sa najviše nominacija za Oskara bila je odbijana mnogo puta zbog svog fizičkog izgleda. Zanimljiva situacija desila se na kastingu za film King Kong, kada je producent na italijanskom upitao jednog asistenta zašto mu je doveo nekog “tako ružnog”,ne znajući da Meril govori italijanski jezik.“Žao mi je što nisam dovoljno lepa da budem u King Kongu“, odgovorila je ona tada.

Lia Mišel

Zvezda serije Glee je u jednom intervjuu 2011. godine otkrila da je imala poteškoća da dobije ulogu zbog svog nosa. “Kada sam imala 15 godina, mama i ja smo otišle kod jednog menadžera koji mi je rekao da moram da operišem nos kako bih dobila ulogu”, priznala je Lia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What an amazing evening and such an honor performing last night at the @grammymuseum

Објава коју дели Lea Michele (@leamichele) дана 7. Нов 2018. у 8:42 PST

Ket Denings

Meks iz “Dve devojke bez love”, poznata je po zanosnim oblinama i atraktivnom izgledu. Ipak, na početku karijere mnogi producenti su joj savetovali da sredi zube, ofarba kosu i smrša kako bi uspela u Holivudu.

Riz Viterspun

Jedna od najpoznatijih glumica se takođe borila sa odbijanjem. U intervjuu za Dejli Mejl, Riz je uputila savet svima koji žele da se bave glumom. “Moraš da budeš koncentrisan i jak jer samo takva snažna ličnost može da se izbori sa odbijanjem. Kada sam prvi put otišla na kasting, slušala sam kako mi govore da nisam visoka, da nisam baš lepa, a ni mnogo inteligentna”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunshiney, sunflowery day. (Dress @draperjames)

Објава коју дели Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) дана 24. Авг 2018. у 10:19 PDT

2024 © - Vesti online