Utorak 18.12.2018.
12:30
Vestionline

Najluđa noć u režiji zvezda

zastavki.com
 

Ovnovi su energični i uglavnom imaju veoma bogat društveni život. Najluđu noć će provesti na najvećoj zabavi sa svim svojim prijateljima. Oni ne mogu mirno da sede tako da su uvek prvi na plesnom podijumu. Oni koji su rođeni u znaku Bika preferiraju da Novu godinu hedonistički čekaju na večeri sa najdražima, sa čašom kvalitetnog vina i ukusnim specijalitetom na tanjiru. Blizanci su poželjni na listama gostiju većine ljudi.

Oni uvek posete nekoliko zabava gde zasmejavaju nove poznanike. Osobe rođene u znaku Raka su sinonim porodice i tradicije. Oni će praznike dočekati u svom domu okruženi onima koje vole. Lav će ili otići na najglamurozniju proslavu ili će baš takvu organizovati za doček gde će zablistati u luksuznoj odevnoj kombinaciji.

Device uživaju da isplaniraju proslave. Novogodišnje žurke u njihovoj režiji su uvek besprekorne. Ako mogu da biraju, pre će pozvati prijatelje u goste, nego otići kod nekoga. Škorpije uglavnom ne vole 31. decembar. Nije im jasno zbog čega se ljudi toliko opterećuju i potrudiće se da ostanu kod kuće u krevetu te noći. Strelčevi su avanturistički nastrojeni i preziru da budu u obavezi da budu na jednom mestu.

Oni skoro uvek za doček odlaze u egzotične krajeve ili putuju po svetu. Jarčevi su veoma odgovorni i radni. Nedeljama unapred će rezervisati mesto u restoranu. Porodična tradicija im je veoma važna, pa za Novu godinu pozivaju članove porodice i bliske prijatelje da im saopšte gde imaju rezervaciju.

Vodolije su zimska deca. Uživaju u novogodišnjim praznicima i za njih se nikad ne zna gde će dočekati narednu godinu. Ribama je muzika veoma važna za dobro raspoloženje. Odlučiće se za mesto koje za doček ima kvalitetnu živu svirku. Društvo će im praviti najbliži.
 

2024 © - Vesti online