Ponedeljak 17.12.2018.
12:30
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: pred vama je dinamičan period, puni ste energije, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Ipak, nećete biti zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete previše truda za malo uspeha.
LjUBAV: ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim osvajačkim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLjE: čuvajte se povreda.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: stiže period u kome će vam se otvoriti prilika da uvedete promene od kojih ste se do sada plašili. Uspevate da ubrzate aktivnosti na poslu, to je važno za period koji sledi.
LjUBAV: smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti, što će biti dovoljno da premostite ostale probleme.
ZDRAVLjE: odmarajte leđa.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: očekuje vas blago poboljšanje na poslovnom planu. Možete odahnuti, jer za vas ova nedelja neće biti ni po čemu posebno značajna, pa vam je najbolje da se odmorite i pripremite za naredni period.
LjUBAV: veselo raspoloženje projektujete na svog partnera. Od početka nedelje sve je u znaku druženja s pozitivnim i optimističnim ljudima.
ZDRAVLjE: ne preterujte s alkoholom.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: trud koji ste uložili daje prve rezultate. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka prepreka. Ako sačuvate optimizam i strpljivo rešite problem, pred vama je dobra poslovna ponuda.
LjUBAV: možete da predahnete. Vaša voljena osoba polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava i svađa.
ZDRAVLjE: posetite kardiologa.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: očekuju vas važna dešavanja kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Ovo je velika šansa jer stiže u vidu ponude za saradnju s kompanijom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.
LjUBAV: može vam se učiniti primamljivim da se ponovo vratite osobi s kojom ste dugo imali neobične ljubavne odnose.
ZDRAVLjE: moguća depresija.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: potrebno je da smognete još malo snage kako ne biste povukli pogrešne poteze u završetku važnog posla. Ostanite koncentrisani jer su pred vama dani zatišja i stagnacije koje morate hladne glave pretrpeti.
LjUBAV: da bi se sredili odnosi sa voljenom osobom, potrebno je da izbegnete diskusije u kojima biste vi drugoj strani nametali svoja rešenja.
ZDRAVLjE: ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: promene na profesionalnom planu obeležavaju ovu nedelju. Vreme je da donesete odluku koju ste dugo odlagali. Pobedite svoju pasivnost i pokrenite se. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.
LjUBAV: emocije su u prvom planu, ali vam smeta što nemate apsolutnu kontrolu. Ako se opustite, možete doživeti sjajnu romansu.
ZDRAVLjE:  izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: potrebno je da povučete poteze kojima biste napravili značajan zaokret. Svojim ponašanjem možete prouzrokovati komplikacije koje vam se dugoročno neće isplatiti. Budite strpljiviji da biste izbegli iznenađenja.
LjUBAV: opterećeni ste teškim mislima zbog čega se odnos sa voljenom osobom može pretvoriti u patetiku. Svoj pesimizam čuvajte za sebe.
ZDRAVLjE: izbacite slatkiše.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: očekuje vas važan razgovor sa pretpostavljenom osobom. Dobićete ponudu koja vam ne izgleda primamljivo. Ukoliko prihvatite, dugoročno će biti isplativo jer će vam to biti prolaz za nove poduhvate.
LjUBAV: blaga depresivnost je prolaznog karaktera. Poznanstvo sa neobično lepom osobom popraviće raspoloženje i ulepšati ove dane.
ZDRAVLjE: unosite više tečnosti.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO:pred vama su otvoreni problemi i pritisci od strane ljudi koji vam nisu naklonjeni. Da biste bezbolno prevazišli sve što se nameće, povucite se u stranu i uradite sve što se od vas zahteva.
LjUBAV: dinamičan period u kome se nalazite ostavlja posledice i na partnerske odnose. Mogući su sukobi sa voljenom osobom, posebno ukoliko planirate velike promene.
ZDRAVLjE: kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO: uskoro će se finansije poboljšati i to će doprineti da se osećate zadovoljno. Ove nedelje ćete biti izloženi pritisku jer ćete morati da preduzmete neprijatne mere kako biste rešili neke probleme.
LjUBAV: predstoji poboljšanje u odnosima sa voljenom osobom. Dobro raspoloženje donosi i nove prilike, moguća je nova ljubavna veza.
ZDRAVLjE: ishranom regulišite varenje.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: predstoji razrešenje problema koji vas dugo muče. Spoljni pritisak će vas primorati da donesete odluke koje vam neće biti prijatne. Ne očekujte mnogo jer je za krajnji ishod potrebno više vremena.
LjUBAV: očekuju vas susreti sa osobama sa kojima ste na razne načine emotivno povezani. To je prilika da poboljšate jedan odnos koji je bio nerešen.
ZDRAVLjE: moguće je reaktiviranje stare infekcije.

2024 © - Vesti online