Subota 15.12.2018.
18:55
mondo.rs, Vestionline

Darko iskreno o nesreći: Evo zašto sam se slupao

instagram/darkolazicofficial
Darko Lazić

Pevač Darko Lazić, koji je pre više od mesec dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ozbiljno povređen, progovorio je za "Kurir" iz banje u kojoj se trenutno oporavlja.

Lazić je najpre rekao da nije bio pijan za volanom, iako je domaća štampa pisala da je analiza krvi utvrdila da jeste, i da je imao čak 1,39 promila alkohola u krvi.

- Nisam bio pijan, ja sam zaspao za volanom. Da sam bio pijan, ne bih ni išao kući. Čist umor, imao sam nekoliko dana pre toga jurnjavu, proslave, posao... Svima bih poručio da ne voze umorni, i da se uvek vežu kada voze. Umor je gadna stvar, gora i od alkohola - rekao je Lazić za "Kurir".

On je "potkačio" i estradu, rekavši da je sada shvatio ko je bio uz njega, a ko ne.

- Nažalost, neki ljudi koje sam očekivao nisu se ni pojavili, ni javili porukom. To je njihov izbor, ali ću ubuduće zbog toga drugačije gledati na sve - rekao je on.

Lazić za sebe kaže da je "najtraženiji, ali ne i najplaćeniji" pevač.

- Dosta se radilo od početka, a tek ću da radim kada izađem iz bolnice. Mislim da bi svako u mojoj situaciji imao jaku želju da ponovo stane na noge, ja sam čovek koji živi brzo, i mesto me ne drži - rekao je on.

2024 © - Vesti online