Četvrtak 13.12.2018.
23:12
Vestionline, b92.net

Milan Jovanović: Sada sam beskućnik

twitter/Slavko Ćuruvija fond ‏
Milan Jovanović

On je to rekao tokom današnje konferencije za novinare u prostorijama Pokreta slobodnih građana, na kojoj se pojavio zajedno sa liderom PSG Sašom Jankovićem.

Kako kaže, pretnje su upućivane i njemu i glavnom i odgovornom uredniku portala Žig Info Željku Matorčeviću još prošle godine, o čemu su, kaže, obavestili policiju. 

Tvrdi da iza pretnji stoji predsednik opštine Grocka, jer je pisao o zloupotrebama opštinske uprave. 
 

- Sve materijalne dokaze o krađama podneli smo Ministarstvu pravde, Ministarstvu unutrašnjih poslova, Odeljenju za organizovani kriminal, Agenciji za borbu protiv korupcije ali do sada ništa nije učinjeno - rekao je Jovanović i dodao da je sada beskućnik. 
 

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković rekao je da je život Jovanovića sada u rukama države i vlasti i da će oni biti odgovorni ukoliko mu se bilo šta bude dogodilo u budućnosti. 

Milan Jovanović, na čiju garazu je preksinoć bačen molotovljev koktelom, što je izazvalo požar koji se proširio na kuću, a ona je potom izgorela, radi kao novinar na portalu Žig, do penzije je bio zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao šef smene Komandno-operativnog štaba.

2024 © - Vesti online