Četvrtak 13.12.2018.
21:56
Vestionline, Tanjug

Unija žena KiM šalje pismo i peticiju Melaniji Tramp

EPA/LUDOVIC MARIN / POOL
Donald i Melanija Tramp

Radosavljević je, obraćajući na protestu Unije žena sa KiM, ocenila da je Melanija Tramp najmoćnija žena sveta i da, ukoliko peticiju potpiše onoliko žena koliko ih je, kako je rekla, bilo na nedavnom maršu, to bila "snažna poruka i vapaj", koji bi mogao da naiđe na razumevanje. 

- Mislimo da je ovo plemenit cilj i želimo da verujemo da bi ovakvo naše obraćanje i vapaj bespomoćnih, mogao da naiđe na razumevanje, zainteresuje gospođu Tramp za nepravdu i anticivilizacijske uslove kojima odrastaju i žive naša deca - rekla je Radosavljević.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Inače, današnji protest Unije žena KiM bio je protiv mera Prištine o povećanju dodatnog poreza za 100 odsto na proizvode iz Srbije.

Upravnica KBC Kosovska Mitrovica Danica Radomirović je istakla da ukoliko mere ostanu na snazi, rezerve lekova, sanitetskog materijala i nedostatak kiseonika mogu da ugroze rad zdravstvenih ustanova, jer centar pruža usluge gotovo najvećem delu stanovništva ne samo na severu Kosova i Metohije već i južno od Ibra, preneo je Radio KiM.

Verica Ćeranić direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale Kosovska Mitrovica, u ime Srpske liste, uputila je apel međunarodnoj zajednici da utiče na Prištinu da ukine odluku o povećanju takse.

2024 © - Vesti online