Četvrtak 13.12.2018.
16:59
Vestionline

Dragić o Zvezdi...

MN Press
Zoran Dragić, dok je nastupao za istanbulski Efes

Dragić je to demantovao. I istakao da će tražiti tim od januara.

- Nisam još rekao agentu da mi traži klub. Moja želja je da u potragu krenem početkom januara. Imam još pola meseca da treniram i da uđem u pravu formu. Kad treniram mnogo sve mi se skupi pa moram na razne tretmane. Ali, da kucnem u drvo, dobro sam, dobro se osećam. Imam neke blage bolove, ali to je samo zbog treninga, jer dugo nisam radio ovakvim intenzitetom - rekao je Dragić.

O Zvezdi?

- Ne mogu da kažem da nisam počastvovan što je to objavljeno, ali to je neko izmislio. Ljudi misle da je istina, ali nije. U tom mesecu nisam bio spreman da igram. Ni sada nema ništa jer, kažem, nisam pričao ni sa jednim klubom. Tek ću da se čujem s agentom pa ćemo u potragu za klubom.

Ideja je klub iz visokog nivoa evropske košarke?

- Naravno, svi žele da igraju na najvišem nivou, a u Evropi je to svakako Evroliga. Ali, ako to nije moguće već ove godine, najbolje bi bilo da budem član kluba gde ću moći mnogo da igram i gde mogu da pomognem ekipi da dođe do trofeja.

Da li je možda Dragić razmišljao o Igokei?

- Nisam tada pričao s ljudima iz Igokee. Oni imaju pun roster. Nedavno su doveli i Danila Anđušića. Imaju dobru ekipu. Igokea je veliki klub u BiH i došli smo da vidimo male nade. Ipak, nikad ne reci nikad. Čovek ne može da zna šta nosi sutra. Nisam razmišljao u tom pravcu. Prioritet je klub koji igra Evorligu ili Evrokup, ali videćemo kakve ću ponude imati i sigurno ćemo izabarati ono što je najbolje za mene - zaključio je Dragić.

2024 © - Vesti online