Utorak 11.12.2018.
20:15
Ž. Marković - Vesti

Bajkeri uz logorsku vatru

Ž. Marković
Domaćini: Članovi Moto-kluba Orlovi

- Ostali smo do tri sata ujutro uz živu muziku benda Testament iz Bazela, jer su gosti bili prezadovoljni muzikom i ambijentom, a posle smo morali lagano da privodimo kraju. Ispred sale gde smo organizovali žurku, na dva tri mesta, gde je to bilo dozvoljeno zapalili smo i vatru. Bio je to baš dobar ambijent, mnogi su izlazili da se druže oko vatre - izjavio je Dragan Purić, predsednik Moto-kluba Orlovi iz St. Galena.

- Hvala našim prijateljima Orlovima na veoma lepom gostoprimstvu. Bilo je ovo divno druženje - zadovoljan je Bojan Peranović, predsednik Moto-kluba Vukovi iz Frauenfelda.

Ž. Marković
Serbijan bajkers iz Murija

Iz oko 200 kilometara udaljenog Basekurta u kantonu Jura, stigli su članovi Moto-kluba "Sveti Sava".

- Nije nam žao što smo prevalili toliki put. Orlovi su nam priredili divan događaj i bogatu žurku - kaže Nikola Milenković, predsednik kluba iz Basekurta.

Moto-klub Orlovi iz St. Galena ima 45 aktivnih članova, od toga 33 člana u istočnoj i 12 u centralnoj Švajcarskoj. U upravi su Dragan Purić, presednik, Stanislav Aksić, potpredsednik, Dragan Cvjetković, sekretar, Milorad Cvjeković, blagajnik i članovi Nebojša Papić, Miro Podgorac, Dalibor Pavičić i Ostoja Kovačević.

Ž. Marković
Najmlađa bajkerka: Laura Purić

Vožnja do Hilandara

Članovi Moto-kluba Orlovi iz St. Galena vozili su organizovano za Italiju do Rima i za Rusiju kod Noćnih vukova, ali su nažalost bili zaustavljeni kod Kalinjingrada, zbog problema sa vizom. Za sledeću godinu u planu je vožnja do Hilandara, zatim do Prnjavora u Republici Srpskoj i možda do Barselone.

2024 © - Vesti online