Ponedeljak 10.12.2018.
18:59 >> 19:51h
Vestionline

Tuhel: Očekujemo Nejmara sutra, idemo na pobedu

MN Press
Tomas Tuhel

- Očekujemo Nejmara da će igrati sutra, radio je individualno - rekao je Nemac.

Šta je to što PSŽ-u daje samopouzdanje pred odlučujući duel za prolaz Parižana u nokaut fazu?

- Tačno je da je ovo veliki izazov, nije na nama da mislimo ko je uspeo u tome. Znamo kvalitet Crvene zvezde, ali se nadamo da ćemo ići u četvtfinale - izjavio je Tuhel i dodao:

- Napad će biti naša strategija i da imamo veći posed, fudbal je to, treba napadati i bočno i centralno ali posed ništa ne znači, mora se imati u opasnim situacijama. Kontrapresing se mora igrati. To smo uspešno primenili u prvom meču, ali svesni smo da je ovo druga utakmica i da smo sada na Marakani.

Istakao je da voli da tim trenira na stadionu na kom će se igrati utakmica, mada će "Sveci" prvi put trenirati na glavnom terenu.

- Svakako volim da treniram na stadionima gde ćemo igrati. Iz nekih logističkih razloga smo izabrali da treniramo ovde, protiv Liverpula i Napolija je bila drugačija situacija. Volim da igramo i treniramo na stadionu gde ćemo se takmičiti jer hoćemo da osetimo teren gde treba da igramo meč.

- Nemam posebne informacije za igrace. Komplikovano je. Sa pobedom idemo dalje, sa nerešenim rezultatom zavisimo od drugog meča. Cilj je da idemo na pobedu i idemo na maksimalan učinak. Pobeda je teška - zaključio je Tuhel.

Meč poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona Crvena zvezda - Pari sen Žermen igra se sutra od  21h. Paralelno će Liverpul ugostiti Napoli na "Enfildu".

2024 © - Vesti online