Nedelja 09.12.2018.
16:59
Vestionline, Mozzartsport.com

Gol Jagoša Vukovića za Olimpijakos (VIDEO)

twitter.com/olympiacos_org
Vuković posle pogotka protiv Ksantija

U uzbudljivom okršaju u Grčkoj Ksanti je pod vođstvom Milana Rastavca dočekao Olimpijakos i uspeo da izvuče nerešeno - 1:1 (0:0). U ovom duelu su srpski predstavnici imali važnu ulogu, a recimo izjednačujući gol za tim iz Pireja postigao je štoper Jagoš Vuković.

Domaćin je u prednost stigao u 54. minutu preko Džefrija Sarponga i delovalo je u tom momentu da bi izabranici Milana Rastavca mogli do sva tri boda, ali se sa tim nije usaglasio Jagoš Vuković.

On se u 76. minutu našao na pravom mestu i praktično samo na liniji ubacio loptu u protivničku mrežu posle centaršuta Fortunisa. Veoma bitan pogodak za njega i crveno-bele iz Pireja.

Treba reći da su u startnoj postavi Ksantija igrali bivši golman Partizana Živko Živković i bivši vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević.

U 52. minutu šansu da uaogra dobio je još jedan igrač koji je nosio dres crno-belih, Petar Đuričković. Ksantiju će ovaj bod dosta značiti jer je pre ovog duela vezao tri poraza i jedan remi. Verovatno će domaći biti malo tužni jer nisu uspeli da dobiju Olimpijakos, a mogli su.

Pirejci s druge strane sada imaju 27 bodova, pet manje od PAOK-a, ali i meč više od tima iz Soluna.

2024 © - Vesti online