Utorak 03.08.2010.
14:47
Vestionline

Perović: Nije sve izgubljeno

Crvena zvezda je prošle nedelje poražena na svom terenu od ekipe Slovana rezultatom 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LE, a revanš će biti odigran u četvrtak u Bratislavi.

"Poraženi jesmo, ali još nije sve izgubljeno. Pred nama je 90 minuta nove velike borbe za Zvezdin dres i prilike za iskupljenje. Mislim da Slovan, generalno, nije bolji od nas. Oni su dobili na 'Marakani', isto tako mi možemo da slavimo u Bratislavi. Nema druge nego da stegnemo zube i u četvrtak dobijemo ovaj važan duel", poručio je Perović.

Njegov saigrač Nemanja Nikolić potvrdio je da je optimista uoči revanša u Slovačkoj.

"Na nama je da se borimo, pokušamo da izborimo što bolji rezultat i opravdamo poverenje naših navijača. Svi smo optimisti, nadamo se plasmanu u narednu rundu takmičenja. Svi živimo za pobedu. Verujem da velika borba i veliko zalaganje moraju da urode plodom", tvrdi Nikolić.

Brazilski fudbaler Mendes Kadu izjavio je da će dati sve od sebe da se u Bratislavi nadoknadi propušteno.

"Svako od nas priželjkuje da utiša domaću publiku na stadionu u Bratislavi. Bio bi lep osećaj da u četvrtak uveče zavlada muk posle naših golova. šta je bilo, bilo je. Par dana bilo je dovoljno da se presaberu utisci i emocije, sad je trenutak da hrabro krenemo na pobedu. Znamo da smo na 'Marakani' igrali loše, ali ne gubim nadu. Tvrdo verujem da u revanšu možemo da postignemo dva gola, da možemo da nadigramo i pobedimo Slovan. Važno je samo da u utakmicu uđemo hladne glave", istakao je Kadu. 

2024 © - Vesti online