Ponedeljak 10.12.2018.
08:15
S. Đurić - Vesti

Svoje cehove plaćam sama

V. Sekulić
Veruje u ljubav: Nataša Bekvalac

- Imam baš mnogo razloga da se smejem. Prvo što je ovo druga pesma koja ima sve predispozicije da bude uspešna. Puno je i lepih planova i želja za sledeću godinu. Nekako sve ide uzlaznom putanjom. A bilo je valjda i vreme. Moja deca, ćerke Hana i Katja, jesu dodatni razlog za sreću. Hana ima 12 godina i veće je velika devojčica, a Katja je sada prohodala. One su mi izvor najveće sreće - kaže Nataša u razgovoru za "Vesti".

V. Sekulić
Nataša i "Magla bend" na promociji nove pesme "Neprijatelj"

Pevačica dodaje da joj najveća želja koncert u Beogradu.
- Mislim da bi bilo lepo da posle 20 godina moje karijere priredim mojim fanovima koncert. Žena se posle 20 godina čašćava bundama, cipelama, satovima, a ja bih volela da se počastim koncertom. Mislim da sam zaslužila. Konsultujem se sa ljudima koji se bave time, tako da još ne znam mesto gde bi mogao biti. Osluškuje se publika i to će diktirati prostor. Nadam se da će biti sledeće godine.

Iako deluje kao jaka i čvrsta žena, Bekvalčeva ističe da je i te kako ranjiva.
- Nadam se da delujem tako, jako i čvrsto. Dižem se polako. Ne mogu baš reći da sam potpuno dobro, ali na dobrom sam putu da tako bude. Vrlo sam lomljiva, osetljiva i emotivna osoba. To ne znači da nisam stabilna. Neke stvari umeju baš da me slome. U svemu nalazim izvore pozitivne energije. Posao mi je trenutak dobre energije, moja porodica. Mama mi mnogo pomaže oko dece. Imam tu sreću da je otišla u penziju pre nekoliko godina, pa može da mi pomaže oko moje dve devojčice.

Na pitanje koliko ju je iskrenost u životu koštala, Nataša kaže:
- Koliko god da košta iskrenost, mislim da nije nikad dovoljno skupo i toliko da ne možeš da platiš svoj ceh. Svoje cehove i ove i one plaćam sama tako da sama i iza svojih grešaka stojim, a nikome ne škodim samo sebi. Verujem u ljubav. Prestala bih da verujem u život i lepotu života kada bi prestala da verujem u ljubav.

V. Sekulić
 

Saradnja sa Magla bendom

Nataša je na promociju došla nasmejana u crnom elegantom odelu. Pesma "Neprijatelj", za koju je snimljen i spot odmah je postala hit. Ovo je prvi duet ovog benda. Pažljivo su birali s kim će da sarađuju.
- Svi su nas pitali sve ove godine kada ćemo da snimimo duet, ja sam uvek odgovarao da čekamo pravu osobu. Kad smo čuli grčku verziju ove pesme, saradnici su nam odmah predložili Natašu - kaže Vladan Savić, pevač Magla benda.
Ni Nataša ne krije zadovoljstvo što je snimila duetsku pesmu sa ovim bendom.
- Momke nisam znala, ali mi se grčka verzija toliko dopala da sam poželela odmah da sarađujemo. Vladan me je nazvao, pustio mi melodiju koja mi se odmah dopala. Međutim, nisam mogla da da prihvatim ponudu dok nisam čula tekst pesme. Oduševila sam se kad sam čula reči i brzo smo završili u studiju - kaže Nataša.

U Zaječaru za doček

Bekvalčeva će Novu godinu dočekati radno u Zaječaru.
- U novogodišnjoj noći pevaću na Trgu u Zaječaru i obećavam svima koji dođu lep provod. Svake Nove godine radim, osim kad nisam trudna. Što se tiče dece nikad nisam razmišljala kao većina žena, volela bih da imam toliko i toliko. Inspiraciju sam nalazila u muškarcima, tako da sam se do sada dva puta inspirisala - kaže kroz osmeh Nataša.

2024 © - Vesti online