Petak 07.12.2018.
15:12
Vestionline

Teri sebi za 38. rođendan poklonio neponovljivi "štiklokoš" (VIDEO)

avfc.co.uk
Džon Teri u odličnom raspoloženju na treningu Aston Vile

Džon Teri danas slavi 38. rođendan. Dobiće poklone i ovakve i onakve, a šta je sam sebi poklonio?

Nekadašnji engleski reprezentativac, koji je najveće uspehe u klupskom fudbalu postigao s Čelzijem, poslednju sezonu u karijeri je odigrao u Aston Vili. Pošto tim iz Birmingema nije uspeo da se kroz plej-of Čempionšipa vrati u najbolje društvo engleskog fudbala (u finalu je uspešniji bio Fulam s trenerom Slavišom Jokanovićem i napadačem Aleksandrom Mitrovićem), Teri je napustio klub, a posle nekih nagađanja gde bi mogao da nastavi da igra, on je odlučio da stavi tačku.

Od pre dva meseca je u stručnom štabu Aston Vile. Na njenom treningu, na samom kraju kad su se priklupljale lopte, bivši Čelzijev kapiten je došao na ideju da odigra - "nogokoš". Ubacio je jednu loptu nogom u veliku vreću koju je držao njegov saradnik, a zatim i drugu na sjajan neponovljiv način petom.

Od kada je u Vilinom štabu za osam utakmica ostvareno je pet pobeda i jedan remi, onaj 5:5 s Notingem Forestom. Večeras, u prvom meču 21. kola Čempionšipa, od nje očekuje rođendanski poklon protiv Vest Bromvič Albiona na njegovom stadionu u neposrednoj blizini Birmingema.

 
2024 © - Vesti online