Petak 07.12.2018.
16:00
espreso.rs, Vestionline

Marina Tucaković iskreno o svemu što je preživela

Z. K. Munja
Marina Tucaković

- Šta da vam kažem, najteže je prošlo. Želim još da živim, ne predajem se tako lako. Počela sam polako i da radim, moji prijateljii saradnici jedva su čekali da taj trenutak. Jednostavno ovaj posao je deo mene i ja ga sa zadovoljstvom radim. Šta ima od toga da se prisećam samo loših stvari u životu - rekla je Marina u intervjuu za Svet

Nedavno je na makedonskoj televiziji ispričala na koji način joj je bolest otkrivena, te je time želela da skrene pažnju svim ženama.

- Karcinom dojke, krenula voda ka plućima. Pakao sam prošla. Kad sam smeštena na onkologiju, polusvesna nikakav strah nisam osećala. Izgubila sam dete, šta može gore da mi se desi. Jel tako? Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ali stvarno sam znala. Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatne probleme i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mestu. U jednom trenutku mi je bilo zaista loše. Uradila sam analize. Prvo sam videla da mi je šećer 22. I to sam u međuvremenu zaradila. Onda sam videla da su tumor markeri povećani. I onda sam otišla tamo i uklopila sam se. Živ se čovek na sve navikne -završava Marina.

2024 © - Vesti online