Petak 07.12.2018.
10:00
Sponzorisan tekst

Sav taj sport uz GO4TV

Promo
 

Uz GO4TV svi ljubitelji sporta mogu uživati u najkvalitetnijem sportskom sadržaju uz Arenu Sport. Direktni prenosi domaće lige, analize sportskih događaja i rezultata, sportske vesti iz minuta u minut i još mnogo toga obradovaće svakog zaljubljenika u sport, bez obzira da li je u pitanju fudbal, košarka, boks, rukomet, odbojka ili nešto drugo.

GO4TV vam omogućava da u svakom trenutku gledate više od 200 omiljenih kanala sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta, pa dok muškarci uživaju u sportskom programu, žene istovremeno mogu da se opredele za muzičke, filmske, serijske, modne ili lifestyle kanale, a deca za neki od mnogobrojnih dečjih kanala.

Bez ugovorne obaveze sami izaberite na koji period ćete koristiti uslugu. Paketi su pravljeni za različite potrebe naših korisnika, a Vaše je samo da izaberete ono što Vama i Vašoj porodici najviše odgovara i da uživate. U slučaju da ste nešto propustili, ne brinite, jer uz GO4TV možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

U susret dolazećih praznika GO4YU je omogućio akcije i do neverovatnih 50% popusta na pojedine pakete, zato, iskoristite priliku da duplo više gledate sve ono što volite.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite naš portal: https://tv.go4yu.com/sr, svratite do naše poslovnice u Beču u ulici Mariahilferstrasse 103/8 ili se javite našem ovlašćenom partneru.

2024 © - Vesti online