Četvrtak 06.12.2018.
15:00
mondo.rs, Vestionline

Severina i Igor Kojić pred razvodom?

Z. K. Munja
Severina i Igor Kojić

Hrvatska pop pevačica Severina i njen muž Igor Kojić u braku su već tri i po godine. Mnogo su verovali da njihova ljubav nije postojana, ali ovaj par i dalje "traje".

Pojedini beogradski mediji objavili su ekskluzivna saznanja da se ovaj par razvodi, a navodno je razlog to što je Severina ljuta na Kojiće, pa se čak nije pojavila ni kao gošća na koncertu svog svekrva, folk pevača Dragana Kojića-Kebe, iako je bila najavljena za nastup.

Severina je, navodi "Kurir", ljuta na starijeg Kojića, jer je na svoju nedavnu slavu pozvao kao goste i bračni par Jovanu i Željka Joksimovića. Hrvatskoj pevačici je zamestalo što je TV voditeljka u jednoj emisiji komentarisala Severinu kao majku.

Uzalud su bila ubeđivanja da Jovana nije bila zlonamerna... Bilo kako bilo, senior Kojić, ipak, nije zvao Joksimoviće na slavu da ne nervira snajku, ali se ona nije pojavila na njegovom koncertu, na kojem je trebalo da otpeva dve svoje pesme.

Sve ovo i još nešto bio je razlog za Severininu ljutnju, pa je, dodaje "Kurir", čak preselila svoje stvari iz Beograda u Zagreb i da čak traži razvod od Igora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naše afričko vjenčanje #tb #zanzibar #tanzania #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 5, 2018 at 5:29am PST



Međutim, Severina je na svom Instagram profilu na neki način demantovala ove informacije. Podelila je fotografije iz 2016. godine kada su ona i Igor bili u Zanzibaru, uz komentar: "Naše afričko venčanje". I njene omiljene heštegove: #ljubavseljubavljuvraca i #volimstosevolimo

Naime, njih dvoje su tada imali još jednu ceremoniju venčanja (uz dve u Beogradu i Istri), koje je bilo u skladu sa afričkom tradicijom, a njih dvoje su bili obučeni poput vođa plemena.

Severina i Igor su imali mnogo iskušenja i "mina" tokom svog bračnog drugovanja, a prebrodili su i nedavnu aferu kada su objavljene nove fotografije Severine na kojima se slikala gola.

2024 © - Vesti online