Četvrtak 06.12.2018.
11:41
blic.rs, Vestionline

Pevačica se ne odvaja od kolege, svi sumnjaju da su u vezi

Z. K. Munja
Andreana Čekić

Ovo njeno obraćanje putem društvenih mreža sve je iznendailo, a još više vest da ona i dalje živi sa svojim bivšim suprugom jer razvod još uveknije okončan.

Međutim, ono što je sve zanimalo je upravo razlog njihovog rastanka jer je pevačica napisala smo da se rastaju a da će i dlaje ostati poslovni saradnici i prijatelji jer je to najbolji oblik ljubavi. 

Mnogi su posumnjali da postoji i neko treći, a ekipa Paparaco lova Andreanu je uhvatila sa pevačem Emirom Đulovićem.

Posle jedne emsije Adreana i Emir su se vozili po gradu u njegovom automobilu, a onda su stali ispred jedne zgrade, izašli iz automobila i tamo ostali više od sat vremena.

Pevačicu je posle toga kolega odvezao do stana u kom Adreana živi sa svojim još uvek zakontim suprugom Ivanom jer je razvod još uvek u toku.

Nije bilo poljubaca, i drugih razmenjivanja nežnosti, tako da se još uvek ne može tvrditi da su njih dvoje u emotivnoj vezi, ali vreme će pokazati, piše Pink.rs.

Podsetimo, nedavno je isplivala priča da je Andreanin muž slao i poruke jednoj rijaliti zvezdi, kao i da pevačica koja je to saznala nije mogla da pređe preko toga, pa da je to bio razlog njihovog rastanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Off to Bijeljina again

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Nov 14, 2018 at 4:50am PST

2024 © - Vesti online