Četvrtak 06.12.2018.
10:24
mondo.rs

Ona zna gde će za doček!

Z. K. Munja
Milica Pavlović

Tako je i sa pevačicom Milicom Pavlović koja je spremna da publici u novogodišnjoj noći priredi spektakl, a ono što je premijerno otkrila novinarima na konferenciji je da joj u petak izlazi i novi album!

- Kostimi se uveliko rade, krećemo sa uvežbavanjem repertoara i skidanjem novih pesama, pošto će album ugledati svetlost dana pre same Nove godine. Negde mislim da su ljudi navikli da od mene mogu da očekuju samo najbolje i da ću biti na visini zadatka - rekla je Milica za Mondo i dodala:

- Izuzetno se radujem, jer je i za mene ova godina bila stresna i naporna. Zaista za jednu ženu da sama stane iza projekta zvani "album" je jedan stvarno težak posao, naročito kada voli da bude uključena u sve. Tako da, 31. decembra ću ja da proslavljam izlazak tog albuma i da se družim sa dragim ljudima u luksuznoj sali hotela Hilton.

- Ono što je najbitnije na novom albumu je da je Ana Bekuta producirala jednu pesmu. U pitanju je balada i uskoro idem premijerno kod nje da prvi put pesmu zajedno preslušamo. Zatim, po prvi put saradnja sa hrvatskim rediteljem muzičkih spotova Darkom Drinovcem. Uradio mi je spot za drugu baladu na tom albumu i izvukao neke glumačke sposobnosti iz mene za koje ni sama nisam znala - rekla je "seksi senjorita".

2024 © - Vesti online