Četvrtak 06.12.2018.
18:00
K. Nedeljković - Vesti - Foto: facebook.com

Počivaj u miru anđele

facebook.com
Marta Mirković

Neutešna majka Gordana, podelila je sa nama da je Martin organizam bio iscrpljen i da njeno krhko telo nije izdržalo. Zahvaljuje se svima koji su bili uz njih. Bliski prijatelji, drugovi i drugarice opraštaju se od voljene Marte i putem društvenih mreža.

"Neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru", samo je jedna od poruka.

Podsećanja radi, borba za zdravlje male Marte započeta je još u aprilu, kada se prvi put požalila roditeljima na glavobolju. Tada niko nije mogao ni da nasluti kakvo zlo se sprema iza ćoška i da će se posle samo dva meseca i čak četiri komplikovane operacije ova devojčica naći u komi.

Dobri ljudi, nedugo potom, počeli su da prikupljaju novac za Martine pretrage u jednoj od inostranih klinika, kao i za specijalni avio-prevoz i taman kada je trebalo da krene put izlečenja, nažalost, dogodilo se ono od čega su svi strepeli.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online