Ponedeljak 03.12.2018.
18:00
K. Nedeljković - Vesti - Foto: Lična arhiva

Đukići čuvaju miran san

Lična arhiva
Slađana Stanković sa sinom

O ovoj maloj porodici brinu neprestano šaljući Stankovićima pomoć posredstvom naše sidnejske Redakcije, koju odmah prosleđujemo na njihov kućni prag znajući dobro da nemaju nikakvih drugih primanja.

- Ne znam da li iko igde na ovom svetu tako brine o nekom. Ostaje jedina žal što se sa divnim Đukićima za sve ovo vreme nijednom nismo sreli, ali se tome iskreno nadamo. Njihovu pomoć kao i uvek iskoristiću da izmirim račune za komunalije, ali i da obezbedim sinu i sebi najosnovnije, što sama ne bih mogla jer nemam nikakvo zaposlenje. Kao što već znate, godinama pokušavam da nađem bilo kakav posao, pa makar i da čistim ulice, ali i za to čovek mora da bude "podoban". Ostalo je sve po starom, što i nije toliko loše. Kristijan je u školi, pa se zanimamo savladavanjem lekcija. Našim zlatnim dobročiniteljima poručiću ono što i uvek, a to je da ih dobro zdravlje služi i da ih sreća na svakom koraku prati. Nikada nećemo moći da im se dovoljno zahvalimo niti odužimo - iskreno će Slađana Stanković.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online