Ponedeljak 03.12.2018.
10:14
blic.rs, Vestionline

Darko Lazić i Marina odabrali ime za dete

instagram/gagicmarina
Darko Lazić i Marina

Darko i Marina ne kriju sreću što će uskoro postati roditelji, a kako je za "Blic" ispričala Marinina majka, nadaju se da će dobiti sina. Svi su presrećni zbog prinove, a pevačeva devojka bi trebalo da se porodi u julu sledeće godine.

U pauzama Darkovih vežbi Marina je ta sa kojom najviše vremena provodi i sa kojom priča o svemu. Pevačev blizak prijatelj koji je upućen u celu situaciju ispričao je da je Darko dugo priželjkivao da dobije još jedno dete, a otkako mu je Marina saopštila da je trudna, uveren je da nakon ćerke Lorene, stiže i sin. Zbog toga, Darko je rešio da sinu da ime Mihailo, jer veruje da mu je Sveti Arhangel Mihailo sačuvao život.

- Kada je, početkom leta, započeo vezu s Marinom, Darko su zaljubio do ušiju u nju. Veoma brzo je shvatio da je ona žena njegovog života i da želi s njom da osnuje porodicu. Marina ima samo 19 godina, ali je za mnoge stvari zrelija od svojih vršnjaka i ima zdrave poglede na život. Stoički je izdržala period kada se Darko borio za život i ni u jednom trenutku nije posustala niti izgubila veru da će se sve završiti kako treba. Bila je veliki oslonac Darkovim roditeljima, Branki i Milanu, koji su je od početka njihove veze prihvatili kao ćerku - kaže izvor za "Vip" i dodaje da se Marina, nakon što je saznala da je trudna, ni u jednom trenutku nije dvoumila šta treba da uradi.

2024 © - Vesti online