Nedelja 02.12.2018.
21:47
Vestionline

"Nemačka iz drugog i Srbija iz trećeg šešira bi nam otežali posao"

EPA/Facundo Arrizabalaga
Geret Sautgejt, selektor Engleske

On je istakao da kod nekih manjih država, kada igraju protiv jačih, motivacije uvek ima na pretek.

Engleski selektor je rekao da očekuje uzbudljivih narednih 18 meseci, a Englezi očekuju lak prolaz do EP, tim pre što će neke utakmice biti igrane i na Vembliju.

- Moramo da budemo jako motivisani. Mi smo jedan od domaćina i moramo da osiguramo mesto. Bilo je nekih ekipa, Nemačka u drugom šeširu i Srbija u trećem, koji bi nam otežali grupu, ali dovoljno sam u reprezentaciji da znam da za utakmice na gostovanjima, gde će biti neverovatnih atmosfera i protivnici veoma motivisani, moramo da se pripremimo na pravi način, fizički i psihički - rekao je Sautgejt za britanske mediji.

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, Engleska će igrati u Grupi A sa Češkom, Bugarskom, Crnom Gorom i Kosovom.

Utakmice na Evropskom prvenstvu igraće se u 12 različitih gradova, a polufinala i finale na programu su na londonskom Vembliju. Sautgejt je rekao da je to sjajna stvar.

- To je retka prilika za svakog igrača, da u svojoj zemlji igra veliki turnir. Biće ovo uzbuljivih 18 meseci - dodao je Sautgejt.

2024 © - Vesti online