Nedelja 02.12.2018.
15:35
mondo.rs, Vestionline

"Svega se sećam, pogledao sam smrt u oči!"

instagram/darkolazicofficial
Darko Lazić

Otkad je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno promenio. Nakon što je bilo pitanje da li će se uopšte i probuditi nakon nesreće, folker je uspeo da se izbori i njegovo stanje je bolje iz dana u dan.

- Hvala bogu, sve ide nabolje. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje. BIo sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu - rekao je on za "Kurir".

Pored toga, saznao je i da će po drugi put postati otac, jer je njegova devojka Marina trudna.

- Presrećan sam zbog toga. U celoj muci, eto, da mi se nešto i lepo dogodi. Zahvalan sam bogu na drugoj životnoj šansi i tome što ponovo mogu da osetim čari roditeljstva. Marina je predivna devojka koja je uvek bila uz mene i naravno da jedva čekam da opet postanem tata - istakao je folker.

Što se tiče same nesreće, Darko je svestan da je napravio veliku grešku koja je zamalo bila kobna...

- Mnogo me je nesreća promenila. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sećam, to su slike koje će mi ostati doživotno urezane. Najradije bih da zaboravim sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalan sam bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući, da sam se odmorio, do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i, verujte, kad čovek pogleda smrti u oči, na život posle gleda drugačije - zaključio je Lazić i dodao da jedva čeka da se vrati pevanju i stane pred publiku.

2024 © - Vesti online