Utorak 04.12.2018.
12:30
E. V.

Zvezdano seme zla

wallpapersworld.net
 

Ovan ume brzo da se naljuti i bude agresivan. U afektu je destruktivan, ali se i brzo odljuti. Za Bika se kaže da je veliki materijalista. Njega izjedaju ljubomora i zavist koje ne može da sakrije. Blizanac je, ako dođe u bezizlaznu situaciju, surov. Tada mu laganje nije strano. Ako je isprovociran, olako će se upustiti u kriminal.

Rakove bije glas da su najveći lažovi. Prikrivanje i zataškavanje činjenica koje mogu da utiču pozitivno na druge ljude su tamna strana njihove ličnosti.

Lav, kad mu srce okupira tama, ume da omalovažava druge ljude. Ako njegov ego predugo trpi, sklon je i najgorim zločinima. Devica je takođe maher da uvredi i ponizi. Proučavaće protivnika i pronaći mu brzo slabu tačku koju će s guštom naninašiti. Za ljude rođene u znaku Vage kažu da su bezdušni. Škorpija, ukoliko je opsednuta iskonskom mržnjom, sa zadovoljstvom će kinjiti protivnika mentalno, ali i fizički. Strelac je poznat kao vedar znak, ali njegove falinke su bezdušnost i neodgovornost. Svoje greške umeju da prebacuju na druge ljude. Jarac je ohol kad prezre nekoga.

U tom slučaju, njegova mržnja može da buja godinama. Čudno je za Jarca, nestrpljivog po prirodi, da osvetu ume da čeka decenijama. Vodolija u svojim nastupima histerije može da napravi svakakva nedela. Ribe žive kroz druge ljude. Među njima ima onih, posebno ženskog roda, kojima je životna zabava ogovaranje, manipulacija i spletkarenje.



 

2024 © - Vesti online