Nedelja 02.12.2018.
19:10
B. M. - Vesti

Punoletstvo uz trubače

Lična arhiva
Prijatelji sa fudbala: Adi Musić i Marko Negić

Tokom večeri su svirali i dobar štimung pravili muzičari i pevači iz Novog Sada, a poseban "začin" proslave i vrhunac veselja bila je muzička čestitka Šidskih trubača za koje je malo ko znao da će svirati ove večeri.

Prošle godine porodica Negić je proslavila punoletstvo sina Nikole, a evo sada i drugog sina Marka. Roditelje i braću posebno su obradovali kumovi Gavrilo i Ivan Ilić iz Loznice, koji su u ime ostalih članova ove poznate lekarske porodice došli u Minhen. Gavrilo i Ivan su lekari, kao i njihovi roditelji, ali i treći brat i dve snahe. Iz Kanade je za ovu priliku stigao Zoran Vorkapić, Slađanin brat. Na slavlju su bili i članovi KUD Jugos u čijim redovima dugo igraju braća Nikola i Marko.

Prijatno iznenađenje svojim dolaskom priredile su im tri devojke članice KUD Nova generacija iz Šorndorfa, kao i Adi Musić, trener golmana kod koga je Marko jedno vreme učio veštinu čuvanja gola na fudbalskim utakmicama. Marko je najmlađi igrač prve ekipe Unterferinga, koja igra u Bajern ligi i vrlo je uspešan čuvar mreže.
 

Lična arhiva
Dr Gavrilo Ilić, Marko Negić, Dragan Gligorić i dr Ivan Ilić
2024 © - Vesti online