Subota 01.12.2018.
09:50
Vestionline, Tanjug

Huliganima iz Beton hale 6. decembra počinje suđenje

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Niko od optuženih koji su prvobitno uhapšeni nije više u pritvoru, a šestorici su određene blaže mere.

Četvorica se nalaze u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor (nanogicu) od 1. novembra, a dvojici je izrečena zabrana napuštanja boravišta, precizira se u informaciji Prvog osnovnog suda u Beogradu dostavljenoj Tanjugu.

Sud je prihvatio predlog tužioca i spojio postupke protiv sedmoriče i trojice okrivljenih tako da će se protiv svih 10 voditi jedinstven postupak i doneti jedna odluka.

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu “Komitet” pretukli radnike obezbeđenja, nekoliko ljudi i lomili inventar.

Optuženi u ovom slučaju su J.M. (25), K.B.(31), C.I. (19), M.H. (25), P.K. (25), M.C. (24), S.B. (26), A.V. (27), M.M. (36) i M.V. (30).

U Prvom osnovnom tužilaštvu ranije je saopšteno da ukoliko policija utvrdi identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u kritičnom dogadaju, protiv njih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat je upalo 15-ak muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke.Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar.

Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

2024 © - Vesti online