Petak 30.11.2018.
04:30
Telegraf.rs, Vestionline

Na ovom aerodromu putnici mogu da uživaju u "tihom terminalu"

pixabay.com
Foto: Ilustracija

S obzirom an promet, protok ljudi i svega ostalog, kada govorimo o aerodromima obično pričamo o bučnim mestima. Jedan aerodrom u Sidneju rešio je da ponudi svim posetiocima mogućnost da se na njihovom aerodromu opuste i relaksiraju pre poletanja

Oni ne samo da su smanjili broj najava sa terminala T1, već su od njega napravili pravi "tihi terminal" koji će pomoći putnicima da se osećaju bolje i ugodnije dok čekaju let.

- Putnici sada mogu da se opuste bez da im odmor prekidaju stalne najave. Uvek se trudimo da čekanje na aerodromu učinimo što prijatnijim i ugodnijim iskustvom za putnike, pa smo odlučili da isprobamo to i na ovaj način, rekao je direktor aerodroma Džef Kulbert.

Ovaj gest pokazuje da se australisjki aerodrom pridružio mnogim drugim aerodromiam u svetu koji na svaki način brinu kako najbolje da relaksiraju putnike. Neki od takvih aerodroma postoje u Dubaiju, Hong Kongu i Helsinkiju. Inicijative se obično sprovode u dogovoru sa kompanijama, kako se ni u jednom trenutku zbog odluke aerodroma let ne bi doveo u pitanje.

2024 © - Vesti online