Sreda 28.11.2018.
17:29
Vestionline

De Laurentis: Samo bi kreteni potcenili Zvezdu, na "Marakani" kao u jami s lavovima

twitter.com/sscnapoli
Zvezdin predsednik Mijailović dobio prigodan poklon od glavnog čoveka Napolija De Laurentisa

Kada je Napoli u prvom kolu Lige šampiona bio Zvezdin gost (0:0), generalni direktor "crveno-belih" Zvezdan Terzić i predsednik kluba Svetozar Mijailović priredili su u jednom beogradskom restoranu prijateljski ručak za Napolijevo rukovodstvo predvođeno glavnim čovekom italijanskog viceprvaka Aurelijom de Laurentisom. Napolitanci su sada uzvratili gostoprimljivost.

De Laurentis, neposredan čovek, koji kaže to što misli, rekao je da samo kreteni mogu da potcene Crvenu zvezdu, koja se i dalje smatra autsajderom u vrlo zahtevnoj grupi u kojoj su i Liverpul i Pari Sen Žermen.

- Zvezda je pobedila Liverpul i to nije slučajnost. Kada igrate na njenom stadionu, to je kao da ste u jami lavova. Uspeli smo, na sreću, da ne izgubimo tamo, a to nas je dovelo u poziciju da sada razmišljamo i o prvom mestu u grupi. Još ništa nije završeno. Rasplet može biti i dobar, ali i loš po nas - rekao je Napolijev predsednik.

Upitan da prokomentariše mišljenje trenera Karla Ančelotija "ako ne prođemo u osminu finala, stvarno smo idioti", Laurentis kaže da je potpuno saglasan s njim.

- Biće to dobro i za italijanski fudbal. Protiv Zvezde nam je važna utakmica iako će konačna odluka pasti u poslednjem kolu.

2024 © - Vesti online