Sreda 28.11.2018.
11:49
b92.net, Vestionline

Posrnula glumica posle mnogo godina želi da se vrati na film

commons.wikimedia.org
Amanda Bajns

Ona je Amanda Bajns, koja se proslavila filmovima "Šta devojka želi" i "Ona je muško" koji su bili tinejdžerski hitovi 2006. godine. Danas kaže da se izvukla iz pakla depresije. 

Amanda je rekla da joj je film "Ona je muško", u kojem glumi devojku prerušenu u dečka kako bi igrala fudbal i upala u fakultetski fudbalski tim "izazvao teško psihičko stanje na četiri do šest meseci". 

"Bila sam u dubokoj depresiji jer mi se nije sviđalo kako sam izgledala kad sam glumila muškarca. Nikad to nikome nisam rekla", Amanda (32), prenosi E-news. 

Ona je u to vreme glumila da ima poremećaj ponašanja da bi joj psihijatar prepisao lek Aderal. 

"Definitivno sam zloupotrebljavala taj lek", rekla je i dodala da je negde pročitala da je odličan za mršavljenje. 

Tokom snimanja filma "Hall Pass" 2010. godine, žvakala je taj lek u svojoj prikolici jer je verovala da će je tako brže "udariti". Na kraju više nije bila u stanju da zapamti svoj tekst. Kako kaže, kad god bi se videla na ekranu, poludela bi jer je mislila da je debela, a potom je napustila snimanje filma. Isto je napravila i na snimanju filma "Easy A". 

Kao i mnoge dečje zvezde, Amanda je u jednom trenutku pukla pod pritiskom slave i odrastanja pod reflektorima. 

Pre šest godina uhapšena je jer je vozila pijana, a godinu dana kasnije prisilno su je hospitalizovali nakon što je zapalila marihuanu u dvorištu nepoznate porodice. U to vreme je imala i česte ispade na društvenoj mreži Fejsbuk na kojoj se otvoreno svađala sa koleginicama. 

Nekoliko poslednjih godina potpuno se povukla iz javnosti, nije radila u Holivudu, a više je nema ni na društvenim mrežama. Trenutno je studentkinja na Modnom institutu dizajna i prodaje u Los Anđelesu i očekuje da će da diplomira početkom sledeće godine. 

Sanja, kako kaže, da pokrene svoju modnu liniju, ali i poručuje da želi da se vrati glumi.

2024 © - Vesti online