Četvrtak 29.11.2018.
06:30
mondo.rs, Vestionline

Skijaši, jeste li spremni?

wikipedia.org/Milos Krstic
Foto: Ilustracija

 Za sve posetioce, tokom prvog vikenda "Skijališta Srbije" obezbeđuju promotivni popust od 20 odsto na ski karte, dok će gosti MK Resorta imati dodatne benefite u okviru Ski Opening paketa.

Tokom prvog vikenda koncerte će održati velike muzičke zvezde, pa će tako 7. decembra pevati Saša Matić, 8. decembra posetioci imati priliku da uživaju u stihovima Bajage, dok je za samo otvaranje Ski Openinga u četvrtak predviđena žurka iznenađenja.

Koncerti će biti realizovani u vrhunskoj produkciji u velikoj dvorani hotela Grand koja će posebno za ovu priliku biti pretvorena u veliki party lounge, pa će pevači imati blizak kontakt sa publikom.

Prvi put, u samom srcu skijališta, u Dolini sportova, biće postavljena apress ski zona "Zbrda-zdola" na kojoj će 8. decembra gosti moći da prisustvuju spektaklu za koji je zadužen Dejan Petrović Big band.

Apress ski zona je novi koncept zabave koji će nastaviti na okuplja i zabavlja skijaše i sve posetioce Kopaonika tokom cele sezone.

Tokom brojnih vikenda, u ovoj zoni očekuju se gostovanja DJ izvođača i poznatih muzičkih imena.

Drugi vikend otvaranja skijaške sezone obeležiće popusti od 30 odsto na cenu ski pass-a, dodatni popusti na smeštaj, ski škole i rente, kao i nastavak zabavnog programa.

2024 © - Vesti online