Utorak 27.11.2018.
14:44
Vestionline

Pevačica konačno pronašla sreću sa zgodnim teniserom?

EPA//Valdrin Xhemaj
Nikol Šerzinger

Nekadašnja pevačica benda Pusiketdols bila je sedam godina u vezi sa vozačem formule 1 Luisom Hamiltonom. Par je raskidao i mirio se, da bi se 2015. godine definitivno rastali. 

Kada su se rastali, Hamilton je priznao da je bio slomljen jer njihova veza nije uspela.

"Strašno sam povređen što nismo uspeli. Bila je ovo najteža odluka koju smo doneli, ali smo odlučili zajedno“, rekao je tada Hamilton. 

Pevačica nije delovala tako povređena kada su okončali vezu: 

"Ponekad ljudi ostaju u vezi samo zato što su zadovoljni i zato što im je prijatno jer ne žele da budu sami. Ovo je novo poglavlje mog života u kom proživljavam velike promene", pokušala je da objasni tada Nikol.

2016. godine pevačica počinje vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim s kojim je i danas u vezi. Kada su se pojavile njihove zajedničke fotografije bio je to pravi bum. Bivši dečko Marije Šarapove ljubi jednu od najpoželjnijih žena na planeti. Ni to što je on od nje mlađi 13 godina nije smetalo zaljubljenom paru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They are perfect!!! #love #gricole #gricoleschermitrov #nicolescherzinger #grigordimitrov

A post shared by Gricole (@gricole.love) on Nov 22, 2018 at 7:43pm PST

"Zajedno smo već neko vreme i mogu reću da živim za momenat i da sam jako srećna. Za svaku devojku je prelepo kada je u vezi s dobrim muškarcem. Poštujte one fine. On je toliko sladak“, rekla je Nikol tada. 

Iako zbog obaveza nekada teško organizuju zajedničko vreme pevačica kaže da je dobro što oboje imaju izgrađene karijere.

"On ima svoju karijeru i jako je zauzet, ali često dolazi da me vidi. Oboje putujemo mnogo, ali volimo kada se sastanemo i provedemo vreme zajedno. Dobro je jer smo oboje usredsređeni na karijere i što uvek možemo da se fokusiramo samo na sebe i svoje vreme", kaže ona. 

Šerzingerova i Dimitrov su letnji odmor proveli zajedno u Sen Tropeu.

2021 © - Vesti online