Utorak 27.11.2018.
11:26
Vestionline

Lotito: Prodaja Sergeja? Nikad ne reci nikad

twitter.com/sololazio
 

Srpski fudbaler je ranije ove sezone produžio ugovor sa klubom iz Rima do 2023. godine, ali se često pojavljuju spekulacije o njegovoj budućnosti i prelasku u neki drugi klub - od Juventusa do Mančester junajteda.

Poslednje glasine u italijanskim medijima su pominjale Milan, koji je prema tvrdnjama uglednog lista "Korijere dela Sera" navodno ponudio 120 miliona evra za transfer veziste "orlova" u letnjem prelaznom roku.

- Milan je ponudio 30 miliona evra da dovede Milinković Savića na pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora na leto, uz dodatnih 90 miliona evra. Lacio je tu ponudu odbio - naveo je italijanski dnevnik u nedelju.

Sve navodne ponude i ranije je glatko odbijao prvi čovjek nebesko-plavih Klaudio Lotito, međutim u izjavi za "Rai Radio" je dao dvosmislen odgovor na pitanje o Sergejevoj budućnosti.

- On ima petogodišnji ugovor i ne želimo da ga prodamo jer je odličan igrač, ali u životu nikad ne reci nikad - rekao je Lotito i demantovao da su ga juče konktaktirali iz kluba sa "San SIra".

- U svakom slučaju u nedelju me Milan nije pitao za njega - podvukao je predsednik Rimljana.

2024 © - Vesti online