Ponedeljak 26.11.2018.
16:58
Vestionline,svet.rs

Roditelji Veljkove verenice imaju zamerku

instagram/ veljkoraznatovic
Veljko i Bogdana (Foto: Arhiva)

Međutim, mladi Ražnatović je mnogo pre toga verio Bogdanu zbog čega su im njeni roditelji Danijela i Bogdan zamerili.

- Nije mi teško palo ovo sada, kada su došli ovde da je zvanično zaprose. To je bilo lepo, veselo… Imali smo i finu večeru… Ali mnogo mi je teško pala ta njihova tajna veridba. Veljko nije mogao da dočeka, pa ju je prvo tajno verio. Ceca je to saznala iz novina, a ne od njega, a meni su javili telefonom. Bogdana me nazvala i rekla: “Mi smo se verili”. I šta sam ja mogao da kažem?! Sve sam podržao. Da ne kvarim - izjavio je Bogdanin otac koji je otkrio i da je Veljko ljubomoran, ali da tome ne pridaje veliki značaj kao i da su to “dečije bolesti” koje će njih dvoje prevazići.

A s obzirom na to da je Bogdana iz Titela gde radi u porodičnoj firmi koja se bavi obradom mesnih proizvoda, mnogi njeni sugrađani imali su samo reči hvale za nju.

- Šta da vam kažem o devojci čija slika i danas stoji na oglasnoj tabli naše škole za sve zasluge u košarci? Ona je bila izvanredna u sportu, ali i u školi uopšte - kazao je domar škole koju je buduća Cecina snajka pohađala, a piše “Alo”.

S druge strane, bivši radnik u klanici Bogdaninih roditelja, tvrdi da je reč o uzornoj i poštenoj porodici:

- Radio sam kod njih tri godine. Nemam nijednu ružnu reč da vam kažem. Skromni, vredni, pošteni… Ako budete išli kod njih, pozdravite ih od Džeksne, tako su me zvali -  rekao je mladić po imenu Anđelko.

2024 © - Vesti online