Nedelja 25.11.2018.
18:37
Vestionline, Tanjug

Kancelarija za KiM: Divljački pritisci na Srbe se nastavljaju

pixabay.com
Foto: Ilustracija

To je saopštila Kancelarija za KiM, koja je naglasila da se tako, kao što se i očekivalo, divljački pritisci na Srbe na Kosovu i Metohiji nastavljaju sa namerom da naš narod bude zatvoren u geto i primoran na napuštanje svojih ognjišta, a Priština se više i ne trudi da prikrije fašističku prirodu svojih "mera".

Prištini i ovom prilikom poručujemo da neće moći da zaustavi život srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, i da će Srbi, uz podršku svoje države Srbije, pronalaziti načine da zaobiđu i prevaziđu njihove anticivilizacijske barijere, navodi se u saopštenju.

Ekstremisti iz Prištine, naglašava Kancelarija za KiM, mogu da pokušaju da našem narodu uskrate hleb, mleko, lekove i sve ostalo što mu je potrebno za život, mogu da naše ljude opašu i bodljikavim žicama, ali Srbe i njihovu volju za život i opstanak na Kosovu i Metohiji niko neće moći da uguši i pokoleba.

Naš narod na Kosovu i Metohiji će se odlučno, nepokolebljivo i istrajno getoizaciji suprotstaviti mirnim, nenasilnim, gandijevskim metodama, navedeno je u saopštenju.

2024 © - Vesti online