Subota 24.11.2018.
14:15
Story.rs, Vestionline

Saša Kovačević u studiju Dženifer Lopez

N. Đurović
Saša Kovačević

Kako "Alo!" saznaje, popularni pevač će nakon američke turneje, koju završava koncertom u Atlanti, otputovati u Majami, gde će snimiti dve nove pesme, kojima će najaviti veliki solistički koncert u "Štark areni" u Beogradu za Dan zaljubljenih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chicago! #usatour #enjoying #freezing

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана 16. Нов 2018. у 5:29 PST

- Saši je veoma važno da pre svega zadovolji svoje muzičke kriterijume, jer je tek tako siguran da će i njegova publika pozitivno reagovati. Oduvek se vodio idejom da nikada ne plasira pesme čim ih završi, već da prođe određeni vremenski period kako bi se uverio da je sve savršeno i pod konac - kaže izvor "Alo!" i dodaje:

- Nakon uspešnih koncerata koje je imao širom Amerike, on će otputovati u Majami, gde će u studiju Rebel snimiti dve pesme koje je već pikirao kao velike buduće hitove. Zanimljivo je da je upravo u tom čuvenom studiju svoje najveće hitove snimila i pop diva Dženifer Lopez, koja i dalje sarađuje isključivo sa talentovanim muzičkim producentima koje je Kovačević angažovao. Iako će za dve pesme iskeširati pravo malo bogatstvo, njemu to ne predstavlja problem jer kada je reč o karijeri, ne voli da škrtari - otkriva izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recording time #studio #newsong #sasakovacevic #beztebemenema #jedra

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана 22. Феб 2018. у 8:50 PST

Da će 2018. godinu pamtiti isključivo po dobrim stvarima, govori i činjenica da je zakazao svoj veliki solistički koncert u „Štark areni“ za 14. februar, a pre toga će nastupiti u sarajevskoj "Zetri" 22. decembra. Kovačević može da se pohvali i time što je u ovoj godini postao preduzetnik, otvorio je restoran, a kako mu je krenulo, ostalo je još samo da se oženi.

Za Novu godinu ispred Skupštine

Pop pevač Saša Kovačević, za doček 2019. godine održaće veliki koncert na otvorenom, ispred Skupštine, na kojem će u najluđoj noći moći da uživa beogradska publika.

Vest je obradovala sve one koji nisu ljubitelji ludih žurki i gužve po beogradskim klubovima.

2024 © - Vesti online