Petak 23.11.2018.
19:32
Blic.rs, Vestionline

Ivan Marinković želi treće dete, a prvo dvoje ne viđa

youtube.com/Parovi Stream 1
Ivan Marinković

- Ćerku nisam video više od godinu dana, nemam kontakt sa Lenom i to me boli. Nesrećan sam zbog toga i imam strah da će neko drugi doći na moje mesto, da će ona Rašu zvati tata, a ne mene i to me najviše boli - rekao je Marinković za "Svet" i dodao:

- Goca godinama unazad hoće mene da uništi, ali ja znam da ću istrajati u toj borbi i da ću sa svojom ćerkom biti u najboljim odnosima. Ostao je još deo alimentacije koji nije plaćen u celosti, ali ću ga platiti. Nije poenta u parama jer ćerka ne oskudeva ni u čemu, već je poenta u pohlepi i sujeti, ali ja ću svoje da obavim i tu Goca ne treba da se brine.

Ivan ističe i da često razmišlja o sinu Željku, kojeg je dobio sa Miljanom Kulić:

- Miljana mi ne nedostaje jer nemam emocija prema njoj, a mali sin mi i te kako nedostaje. Iako ja ne pokazujem emocije, što bi verovatno svi ovde osudili, to je moje dete i nedostaje mi. Ja zasad ćutim i čekam da vidim kako mi sin odrasta, i u skladu sa tim, ako bude potrebe, preuzeću sve mere za starateljstvo. Kulići treba da brinu o detetu, a postoje i službe koje će odlučiti o tome kome dete treba da pripadne. Iskreno, voleo bih da on bude sa mnom!

U međuvremenu Marinković priželjkuje da dobije i treće dete sa Jelenom Ilić, sa kojom je u "Parovima". Iako njih dvoje raskidaju i mire se, Ivan ističe da je u pitanju prava ljubav.

- Drago mi je što ljudi vide da je moja ljubav prema Jeleni prava i ne želim više da dokazujem to. Takođe, siguran sam i u njenu ljubav prema meni, ona ima taj neki gard, ne pokazuje svima koliko me voli već samo meni i ja sa tim nemam problem. Sa Miljanom mi se dete desilo slučajno i ne želim da se to ponovi sa Jelenom, sa njom bih to radio sa velikim zadovoljstvom. Posle mnogo godina poželeo sam da ponovo imam dete sa ženom koju zaista volim - završava Marinković.

2023 © - Vesti online