Petak 23.11.2018.
08:35 >> 09:30h
b92.net, Vestionline

Vlada Srbije hitno zaseda zbog hapšenja Srba

wikimedia.org/Matija
 

Na sastancima su i druge bezbednosne službe, kao i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica. U Predsedništvo su stigli ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić.

Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvuju i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica. To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović, kao i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov. 

Takođe, na sastanku su i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević. 

Pripadnici Rosu u-upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četiri osobe. jednog kosovskog policajca srpske nacionalnosti i trojicu građana severnog dela Kosovske Mitrovice. 

Predstavnici Srba u tom gradu sazvali su sednicu Kriznog štaba. Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić pozvao je građane, koji se okupljaju na gradskom trgu, na uzdržanost.

2024 © - Vesti online