Četvrtak 22.11.2018.
21:48
Vestionline

Gvardiola: Pre ili kasnije preuzeću neku reprezentaciju

EPA/ Peter Powell
Pep Gvardiola

Gvardiola je odgovarao na pitanja studenata jednog univerziteta u Liverpulu posvećenom izučavanju stranih jezika i kultura. Jedno od pitanja koje je najviše interesovalo mlade studente je bilo to da li će španski stručnjak ikada preuzeti neku reprezentaciju.

- Voleo bih da budem trener neke reprezentacije. Pre ili kasnije to će se i desiti. Želim da mi život bude malo smireniji, da igram više golf... Sada za to nemam vremena, tako da da – to će se desiti pre ili kasnije, ako mi se ukaže prilika i ako mi neka reprezentacija 'zakuca na vrata'. Videćemo - rekao je Gvardiola.

Gvardiola, koji je pre Mančester sitija vodio Bajern Minhen i Barselonu, istakao je da je Premijer liga najteže takmičenje u poređenju sa ostalim domaćim ligama.

Španac je istakao da kroz karijeru raste kao trener i da se iz meseca u mesec sve više privikava na novu ligu, zemlju i sve ostalo.

- Sada sam bolji menadžer nego što sam bio u Nemačkoj i bolji nego što sam bio u Barseloni, značajno. Mislim da sam bolji menadžer i zato što sam uspeo da se priviknem na toliko različitih stvari u ovoj ligi. Ona je stvarno nepredvidiva, što se tiče, pored ostalog, stadiona i emocije navijača - zaključio je Gvardiola.

2024 © - Vesti online