Četvrtak 22.11.2018.
12:19
Sponzorisani tekst

Jedinstven spoj luksuza i udobnosti

Promo
 

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, u neposrednoj blizini tržnog centra Delta City, nalazi se A Blok i u sklopu njega jednistvena šoping zona.

A Blok predstavlja savršen spoj poslovnog i stambenog prostora, ukomponovanog u jedinstvenu funkcionalnu celinu. A Blok je trenutno najprestižnije mesto za udoban i urban život. Projektovan je tako da tržištu ponudi stanove koji će dominirati kvalitetom materijala.

U najmlađem novobeogradskom bloku, sada možete lako i efikasno završiti sve svoje dnevne obaveze koje su nekada zahtevale sate, bez razmišljanja o parkingu ili zabavi za mališane. U šoping zoni možete obaviti odlazak u banku, kod kozmetičara, kupovinu poklona prijateljima, pa čak i odlazak kod zubara.

 

Nakon uspešno završenih obaveza, ili napornog šopinga, možete se opustiti i provesti lepo i mirno jutro, popodne ili veče u nekom od brojnih restorana i kafića.
Šoping zona, svojom raznovrsnom ponudom, već dve godine zadovoljava i prevazilazi sva očekivanja svojih stanovnika i posetilaca.

U okviru šoping zone ćete pronaći preko 60 lokala namenjenih različitim delatnostima, veliki broj parking mesta na otvorenom i u garaži, restorane i kafiće sa pogledom na igralište i divan ambijent za svaki dan. Zelene površine nalaze se oko celog kompleksa i među zgradama i prostiru se na preko 9000 m2.

U sklopu A Bloka, većina stambenog i poslovnog prostora je već prodata. Na raspolaganju je još nekolicina lokala površine od 186m2 do 440m2. Veliki broj već otvorenih biznisa čine A Blok jednistvenim mestom za udobnu kupovinu, opuštanje i zabavu. U otvorenim lokalima uspešno posluju poznati lanci kafića i restorana, brendovi, banke, saloni za lepotu, pa i zubari. Sve je podređeno kvalitetu života i komforu sadašnjih i budućih stanovnika A Bloka.

 
2024 © - Vesti online