Sreda 21.11.2018.
15:18
A. Vučićević - Vesti

"Serbian Visions": Za bolju budućnost Srbije

AHK
 

- Ove godine imaćemo 60 manifestacija u okviru multikongresa. Učešće su uzele organizacije koje imaju bolju viziju Srbije. Na jednom mestu srešće se i umrežavati organizacije koje svojom delatnošću daju doprinos srpskom društvu - rekao je Knap.

Istakao je da je ideja o organizaciji ovakve manifestacije proizašla iz saznanja da Srbija ima mnogo organizacija koje imaju za cilj bolju budućnost.

- Nama je ideja bila da ponudimo platformu gde će svi oni moći da predstave svoja delovanja i uspostave saradnju. Saradnja danas je preduslov zav ekonomski uspeh sutra. Šezdeset učesnika je šezdeset dobrih razloga da građani posete ovu manifestaciju. Učešće je besplatno - istakao je Knap.

Mihailo Vesović ispred Privredne komore Srbije istakao je da će posetioci moći da prisustvuju panelima koji će se dotaći važnih tema.

- Na primer, bavićemo se primenom naprednih 3d tehnologija i razmenom iskustava o tome šta srpsko znanje može da ponudi. Takođe bavićemo se položajem žena u biznisu, ali i poljoprivredom kao strateški bitnom granom. Imaćemo priliku da čujemo kako se pojedinci započeli svoje biznise, na koje su poteškoće nailazili i kako su se sa njima borili - rekao je Vesović.

Manifestacija će se održati 24. i 25. novembra od 10 do 20 časova.

2024 © - Vesti online