Četvrtak 22.11.2018.
08:10
Vestionline

Svetlana Ražnatović: Nikad nisam bila u Vukovaru!

V. Sekulić
Ne nastupa u Hrvatskoj: Ceca Ražnatović

Beogradski mediji pronašli su video koji to i dokazuje i uz pomoć kojeg je Ceca, kako se navodi, svojevremeno dobila spor protiv države Australije. Ceca je, naime, bila odbijena za australijsku vizu zato što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije s ratišta iz Vukovara davne 1991. godine nepoznate devojke koja likom podseća na pevačicu. Kako navode mediji, ona je tužila Australiju, dobila spor i posle svega putovala na Peti kontinuitet bez problema.

Kada se nedavno obeležavao Dan sećanja na žrtve Vukovara, ponovo je društvenim mrežama počela da kruži sporna fotografija. Pevačica je još jednom na Instagramu objavila da ona nije na spornoj slici. Jedan korisnik na Instagramu je, naime, objavio je tu fotografiju uz fotografiju žrtava i napisao:

"Ne znam da li se sećate, ali na današnji dan smo oslobodili Vukovar. Tog dana je srpska majka posetila svog dragog i slikala se za naslovnice."

Ceca je odmah reagovala:

"Ljudi, ovo nisam ja na slici! Dosta sa glupostima i lažima!"

Ceca je, potom, okačila fotografiju nepoznate devojke i dodala: "Ovo nisam ja!"

Srpska folk zvezda je označena kao nepoželjna u Hrvatskoj zbog braka s pokojnim komandantom Srpske dobrovoljačke garde Željkom Ražnatovićem Arkanom, a jednom prilikom je izjavila da na to može samo da se nasmeje.

- Moji obožavaoci iz Hrvatske uvek nađu put do mene. Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku, niti sam imala nameru da idem tamo. Mogu samo da se nasmejem na te njihove zabrane. Nisam se nimalo potresla, baš me briga. Neka rade šta hoće, neka me stavljaju na crne liste, ja svakako ne bih ni išla u Hrvatsku - rekla je Ceca i dodala: - Nije mi jasno zašto su se mučili da me zabranjuju kada ja svojevoljno nisam ni želela da uđem u Hrvatsku. Svuda putujem avionom, tako da uopšte nemam potrebe da ulazim u tu zemlju. Moji putevi ne vode tamo, uzalud je svima da me zabranjuju.

Iako ne nastupa u Hrvatskoj, Cecine pesme se u ovoj zemlji i te kako slušaju.

Nisam se pokajala

Svetlana - Ceca Ražnatović ostala je samohrana majka kada je njen suprug Željko Ražnatović Arkan ubijen 2000. godine. Nije, međutim, dozvolila da je to slomi i nastavila je da se bori za svoju decu. Upoznali su se kada je pevačica imala 20 godina, a već dve godine kasnije se udala za njega.

- Moji roditelji su bili šokirani odlukom da se tako mlada udam. Meni je tada to bilo potpuno u redu jer sam se smrtno zaljubila i moji roditelji su poštovali moju odluku. Nijednog trenutka se nisam pokajala zbog te odluke jer sam imala partnera koji mi je uvek davao vetar u leđa - rekla je jednom prilikom Ceca.

Sve i svašta pisali

Gostujući svojevremeno na TV Pink, Ceca je govorila o o raznoraznim napisima koji već godinama kruže u medijima, a koji se tiču pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, kao i njegove porodice. Pevačica je rekla da se o Arkanu piše sve i svašta.

- U poslednje vreme samo demantujem lažne natpise, vezano za Veljka i ove sad insinuacije. Za pokojnog Željka, ljudi, ja čitam sve i svašta. Na kraju sam rekla, ljudi, dogovorite se, da li je taj čovek bio strah i trepet ili mali miš kog su šamarali, vukli za uši, tukli... Ljudi, prestanite da plasirate gluposti. Pustite čoveka da počiva u miru - rekla je tada Ceca.

Ona je jednom prilikom rekla i da joj Željko nije bio samo partner.

- On mi je bio prijatelj, savetodavac. Imala sam sreću da izaberem čoveka koji je znao da me oblikuje.

2024 © - Vesti online