Sreda 21.11.2018.
11:57
Gloria.rs, Vestionline

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez: Počele pripreme za venčanje (FOTO)

Samo pet dana kasnije par je viđen kako razgledava potencijalnu crkvu za venčanje - Gran Madre di Dio u Torinu, prenose svetski mediji. Monumentalna građevina iz devetnaestog veka, izrađena u neoklasicističkom stilu, kao kulisa se pojavila u filmu iz sedamdesetih "Italian Job". Proslavljeni fudbaler oduvek je naglašavao da je vaspitan kao katolik, tako da mu je važno da se venčanje obavi u crkvi. Par nosi identično "Cartier" prstenje, a cena jednog je 615 hiljada funti.

Portugalac i njegova izabranica trenutno žive u Italiji, zbog Ronaldovih profesionalnih obaveza. Sa njima su i njihova deca: ćerkica Alana Martina, kao i Ronaldova deca koju su rodile surogat majke - osmogodišnji sin Kristijano Ronalo Junior, kao i jednoipogodišnji blizanci Eva i Mateo.

Španska lepotica je, kako se navodi, već počela i da isprobava venčanice. U detalje venčanja upućen je mali broj ljudi, a među njima je naravno fudbalerova majka za koju je jako vezan. Tako je mama Dolores ranije ove godine o Heorhini pričala kao o svojoj budućoj snahi, naglasivči pritom da je "staložena" osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That look #georginarodriguez

A post shared by GEORGINA (@georginagiokz) on Nov 20, 2018 at 2:19am PST

Ronaldo i Heorhina Rodrigez upoznali su se u junu 2016. godine u Gucci butiku u Madridu gde je lepa radila, a fudbaler je kupovao garderobu.

2024 © - Vesti online