Sreda 21.11.2018.
10:19
Vestionline

Ljajić: Nije bilo panike kad smo čuli da Rumunija vodi

twitter.com/fss
Fudbalska reprezentacija Srbije

Odlično su se izborili izabranici Mladena Krstajića sa protivnikom, a strelac trećeg gola Aleksandar Prijović naglasio je da je srećan zbog pobede, ali i pogotka koji je postigao.

- Bio je težak teren, a oni su stajali sa petoricom pozadi. Bilo je teško sa jednim napadačem, sa dva špica smo izvukli dobar rezultat. Dobro sarađujem sa Mitrovićem, to se vidi. Uživam da igram s njim, ali nije na meni to da odlučim, da ja odlučujem igrali bismo svaku utakmicu – rekao je igrač koji je meč počeo sa klupe, ali ga je u drugom delu uveo selektor što je bio dobar potez.

Zadovoljan je bio I nekadašnji fudbaler Partizana, sadašnji član Benfike Andrija Živković.

- Prvo poluvreme smo se mučili sa njima, igrali smo protiv vetra, sa jednim špicom, oni sa pet igrača pozadi. Udvajali su nas i bilo je teško da uputimo centaršut i da dođemo do izglednije šanse. U drugom poluvremenu smo imali dva špica, pa je bilo lakše da ih otvorimo. Odvlačili smo im defanzivce, pravili višak i to iskoristili – rekao je Živković.

Jedan od četiri gola postigao je Adem Ljajić, koji kaže da nije bilo panike kad je Rumunija povela protiv Crne Gore.

- Nije bilo panike kada smo čuli da vodi Rumunija protiv Crne Gore, ja verujem u ovu ekipu, tako da nije bilo panike. Težak meč je bio, teren nije bio dobar, ali morali smo da se adaptiramo na uslove. Nismo u prvom poluvremenu iskoristili šanse. U nastavku je ušao drugi špic, postigli smo brzo gol, a potom smo lako odradili posao - rekao je Ljajić.

2024 © - Vesti online