Utorak 20.11.2018.
14:21
Z. V. - Vesti

Uništio ih sudija

MN Press
Foto: Ilustracija

Što se našeg tima tiče, oni su igrali svoju igru, napadački i pošteno. O njegovom suđenju govori i činjenica da je Tempu podelio pet žutih i dva crvena kartona, dok domaći nisu dobili
nijedan za celu utakmicu.

Povela je Konkordija sa 1:0 u 22. minutu iz penala koji je i jedina ispravna odluka arbitra. Zatim je usledilo bukvalno sudijsko terorisanje koje je krenulo sviranjem faula za svaki kontakt naših igrača sa protivničkim u kome je nekako uvek bilo u korist Konkordije, nastavilo se ne sviranjem čistog penala kada je odbrambeni fudbaler domaćih igrao rukom u svom šesnaestercu, a na odmor je naša ekipa otišla sa već tri "zarađena žuta kartona.

Početak drugog poluvremena je pripao našoj ekipi i nekoliko šansi je nagovestilo da će doći do preokreta. Ali, kontranapad Konkordije i ofsajd, koji sudija nije video, bacilo je Tempo u "minus dva" od 73. minuta. U tim trenucima stvorena je velika nervoza u našem timu, pa je sudija dobio priliku da pokaže još dva žuta kartona "tempovcima". Naši su nastavili sa pokušajima da osvoje bar bod, ali je gol Gorana Grijaka u 90. minutu došao prekasno.

Nekoliko naših navijača se sa pravom čudilo kako se sudija nije na kraju radovao zajedno sa Konkordijom, jer je i on imao priličan broj "akcija".

KRAJSOBER LIGA
Konkordija Ešershajm - Tempo 2:1 (1:0)
FRANKFURT
Stadion: Ešershajm.
Gledalaca: 130.
Strelac: Grijak u 90. minutu.
Crveni kartoni: Milanović u 89. i Stanković 90+3 minutu.
TEMPO: Atlagić, Milanović, Šipić, Zarić (Milutinović), Stanković, Simić, Matić, Mihajlović (Gligorov), Pilipović, Janković (Nikolić), Grijak.
Pozicija na tabeli:
6. Tempo 16 7 5 4 39:23 26

2024 © - Vesti online