Utorak 20.11.2018.
14:18
Z. V. - Vesti

Gazde bar u gradu!

Z.V
Krenuli sa mrtve tačke: Fudbaleri Sandžaka

- Protiv drugoplasiranog Hanau 1960 smo prošlu utakmicu dobili iako je to jaka ekipa. Pokazali smo protiv njih kvalitet i veliku želju za uspehom i pobedili smo sa igračem manje, iako smo ga imali gotovo celo drugo poluvreme. Sve duele do kraja jesenjeg prvenstva moramo da se trudimo da pobedimo, bar što se ove utakmice tiče.

Kao što je kotrener rekao, Sandžak je krenuo iz svih oružja da napada, a rezultat je bilo vođstvo na kraju prvog poluvremena kada je Sandžak vodio sa 2:0. Prvo je Dino Caković bio precizan sa bele tačke, pošto je na njemu i napravljen prekršaj u kaznenom prostoru u 39. minutu. Na 2:0 povisio je Kevin Asara Veber glavom zakucao loptu u mrežu posle odlično izvedenog kornera Borisa Jukića u 43. minutu.

U drugom delu rival iz Frankfurta je pokušao da uzvrati sa napadima i većim delom su bili na našoj polovini terena. Športfrojnde je u 58. minutu smanjio na 2:1 i nastavio da napada, ali odbrana na čelu sa golmanom Elvisom Nurkovićem više nije popustila. Drama je nastala kada je Mario Ljubičić zaradio i drugi žuti karton i morao da napusti teren u 77. minutu. I pored toga, gosti nisu uspeli da ugroze trijumf Sandžaka.

VERBANDS LIGA HESEN - JUG
SV Sandžak - FFV Športfrojnde 2:1 (2:0)
FRANKFURT
Stadion: Bonames.
Gledalaca: 120.
Strelci: Caković u 39. i Veber u 43. minutu.
Žuto/crveni karton: Ljubičić u 77. minutu.
SANDžAK: Nurković, A. Sejdović (Šabotić), Veber, Jansa, Hirakava, Caković, Gajt, Ljubičić, Jukić, Matić, Koeljo (Z. Sejdović).
Pozicija na tabeli:
17. Sandžak (-6) 18 4 3 11 23:48 9

 

2024 © - Vesti online