Utorak 20.11.2018.
18:00
K. N. - Foto: M. Karović

Spreman za prvi ispitni rok

M. Karović
Zahvalan: Bojan Mijatović

- Hvala toj divnoj ženi što misli i pazi na mene toliko dugo. Želim joj sve najbolje - poručio je mladi Bojan, koji je od oktobra zvanično krenuo na Fakultet za fizičku kulturu.

Uspeo je da opravda poverenje svih i da se upiše na budžet, pa je tako ostvario i pravo na dom za studente u blizini fakulteta.

- Već pripremam kolokvijume i nadam se da će prvi ispitni rok proći bez stresa - poverio nam je Bojan.

Njegov teča, Stevo Basta, koji je preuzeo brigu o ovom mladiću kao o rođenom detetu posle tragedije u njegovoj porodici, prezadovoljan je njegovim uspehom.

- Moram da ponovim da je stipendija dobrotvorke iz Frankfurta mnogo značila i delom je predstavljala podsticaj za Bojana da krene na studije. Zato još jednom veliko i od srca hvala dobročiniteljki što nije odustala od njega ni sada kada je nastavio školovanje - kaže za "Vesti" Stevo Basta.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

 

2024 © - Vesti online