Ponedeljak 19.11.2018.
17:22 >> 17:54h
Vestionline

Krstajić: Imam viziju tima za kvalifikacije za EP

MN Press
 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da maksimalno ozbiljno shvata utakmicu protiv Litvanije u Beogradu za overu prve pozicije u grupi C Lige nacija i dodao da je njegov tim potpuno zaslužio trenutnu situaciju.

- Stigli smo do situacije koju smo želeli, da nam pobeda na domaćem terenu garantuje prvo mesto u grupi i plasman na završni turnir. Nemanja Matić ima stomačni virus, Aleksandra Kolarova muči prst koji je polomio i oni su neizvesni za sutra. Vraćaju se Rodić posle suspenzije i Fejsa posle povrede, obojica konkurišu za tim sutra - rekao je Krstajić.

- Ne čeka nas laka utakmica jer Litvanija nema šta da izgubi. Posle ponovnog gledanja meča protiv Crne Gore bio sam mnogo zadovoljniji celom subotnjom predstavom.

- Imam viziju tima za kvalifikacije za EP, ovo više nije tim u stvaranju, već imamo jasnu koncepciju igre.

Ponovio je da računa na sve igrače, pa i Luku Milivojevića i Matiju Nastasića koji se nisu našli na poslednjim akcijama.

- Računam i dalje i na Luku i na Matiju, niko nije zauvek precrtan, samo treba da kažu da su raspoloženi da igraju i neće biti problema - zaključio je selektor Orlova.

2024 © - Vesti online